website creator

B&B Egberdien

B&B Egberdien is het adres voor heerlijke overnachting voor een eerlijke prijs.

De Bed & Breakfast is gelegen op 200 meter vanaf het Pieterpad en ook het gezellige centrum van Holten en het NS Station bevinden zich op minder dan 750 meter afstand. Uit de vele positieve reacties kunnen wij wel opmaken dat de bedden alle comfort bieden die u nodig heeft na een dag wandelen of fietsen. Na een ontspannen overnachting staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar, met liefde bereidt door gastvrouw Egberdien.

Wenst u een lunchpakket mee voor de volgende dag? Ook dat regelt de gastvrouw graag voor u!
Slaapkamer 1

Deze nette kamer beschikt over twee losse bedden en een bureau. De kamer heeft een zitje met tv,  zodat u even fijn kunt ontspannen. De kamer is gelegen direct naast de badkamer.

Prijs per kamer per nacht inclusief ontbijt
ad € 30,00 p.p. (min. 2 nachten):

Toeslag 1 persoonsgebruik ad € 20,00

Toeslag 1 nacht gebruik ad € 2,50 p.p.

Slaapkamer 2

Deze comfortabele kamer beschikt over een tweepersoonsbed met aparte matrassen. Daarnaast is er een gezellig zitje op de kamer met tv. Ook deze kamer grenst aan de badkamer.

Prijs per kamer per nacht inclusief ontbijt
ad € 30,00 p.p. (min. 2 nachten):

Toeslag 1 persoonsgebruik ad € 20,00

Toeslag 1 nacht gebruik ad € 2,50 p.p.

Ontbijt & Lunchpakket

Een goed begin is het halve werk!  's Ochtends staat op het door u gewenste tijdstip een heerlijk ontbijt voor u klaar! Verse koffie, croissants en een eitje mogen zeker niet ontbreken.
            
Lunchpakket
Gemak dient de mens! Een lunchpakket samengesteld door gastvrouw Egberdien, met o.a. diverse broodjes, pakje/flesje drinken en fruit. Vele wandelaars en fietsers maken hiervan gebruik. Graag wel van te voren aangeven dat u een lunchpakket wenst.